Ľuboš Krahulec

S potešením predstavujeme nového člena Asociácie profesionálnych fotografov Slovenskej republiky, Ľuboša Krahulca. Ľuboš, ktorý sa fotografii venuje od roku 2006, vníma svoju prácu nielen ako zamestnanie, ale predovšetkým ako vášeň a umenie. Svetlo, ako hlavný nástroj jeho umenia, prechádza cez objektív jeho fotoaparátu a vytvára obrazy, ktoré zachytávajú nielen okamžité deje, ale aj hlboké emócie a nezabudnuteľné spomienky.

Ľuboš je známy svojim jedinečným prístupom k fotografii, kde každý snímok odráža jeho osobnú kreatívnu myšlienku a pohľad na svet. Jeho práca sa vyznačuje originálnym fotografickým rukopisom, ktorý neustále zdokonaľuje, a to bez snahy kopírovať iné štýly. Jeho schopnosť vidieť a cítiť svetlo, spájať elementy a vychutnávať si kompozíciu obrazu ešte pred jeho zachytením na senzor fotoaparátu, z neho robí výnimočného umelca.

Jeho portfólio zahŕňa predovšetkým svadobné fotografie, kde sa sústreďuje na reportážne, portrétne a umelecké zobrazenia. Ľuboš sa špecializuje na celodenné svadobné reportáže, kde klade dôraz na autentické zachytenie jedinečných momentov a emócií. Jeho cieľom je, aby jeho fotografie nielen dokumentovali, ale aj rozprávali príbeh svadobného dňa, čím nadobúdajú stále väčšiu hodnotu ako neoceniteľný rodinný poklad.

Vitaj v APFSR, Ľuboš! Tešíme sa na tvoje ďalšie umelecké počiny a príspevky k obohateniu slovenskej fotografickej scény.

Viac z Ľubošovej tvorby si môžete pozrieť tu:

https://luboskrahulec.sk

https://www.facebook.com/luboskrahulecfotograf

https://www.instagram.com/fotografluboskrahulec/

Previous
Previous

Jozef Sádecký: Portrét vášnivého fotografa a člena APFSR

Next
Next

Filip Kulisev: Svetový fotograf, ochranca prírody a ambasádor slovenskej kultúry