Členská schôdza APFSR

Dňa 27. apríla 2024 sme sa v priestoroch co-workingového centra v Poprade stretli na členskej schôdzi Asociácie profesionálnych fotografov Slovenskej republiky, ktorá priniesla vzrušujúce okamihy a dôležité rozhodnutia. Na stretnutí sa zišlo 32 oddaných členov, ktorí sa zapojili do diskusií a rozhodovaní, či už osobne, virtuálne alebo prostredníctvom hlasovania.

Jednou z hlavných tém tohto podujatia bolo hlasovanie o novom vedení APFSR. Schválili sme nového prezidenta, viceprezidentov a správnu radu, ktorí budú riadiť a usmerňovať našu asociáciu v nadchádzajúcom období. Tieto rozhodnutia boli dôkladne zvážené a zohľadňovali potreby a očakávania našej komunity.

Okrem toho sme diskutovali o ďalších dôležitých veciach, ktoré ovplyvnia budúci vývoj APFSR a našu profesiu ako celok. Snažili sme sa identifikovať trendy a potreby na trhu, aby sme mohli lepšie slúžiť našim členom a posilňovať našu pozíciu v odvetví profesionálnej fotografie.

Po ukončení formálnych častí schôdze sme mali tú česť vypočuť si prednášku od našej váženej členky Gabriely Teplickej na tému sociálny dokument. Jej pohľad a skúsenosti nám priniesli inšpiráciu a nové pohľady na to, ako môžeme využiť fotografické umenie na podporu sociálnej zmeny a osvety.

Celkovo bol tento deň v Poprade plný významných udalostí a výmenných myšlienok, ktoré nás posilnili a motivujú nás k ďalšiemu rastu a úspechu ako profesionálov v oblasti fotografie.

Previous
Previous

Prednáška Gabiky Teplickej

Next
Next

Miroslav Fabián